Osnivači

Osnivači

ljilja

Ljiljana Milosavljević

Ljiljana Milosavljević je osnivač i Master učitelj Fam Rei Akademije, Master učitelj Grandmaster Reiki Akademije. Koordinator je Grandmaster Reiki Akademije za Sjedinjene Američke Države, Srbiju, Centralnu i Južnu Ameriku.
Njena učenja obuhvataju Fam Rei Reiki, Ta Rei Drevne Tibetanske Svešteničke prakse, Gisa Rei akupresurnu energetsku praksu kao i Tesla Rei skalarnu elektromagnetnu tehnologiju koja direktno utiče na efekat menjanja ljudkog DNA kao i na regeneraciju ćelijske strukture.

U zadnje tri decenije Ljiljana je radila kao međunarodni konsultant vlade i privatnih kompanija kao savetnik za privatizaciju i infrastrukturu, razvija diplomatske odnose izmedju zemalja vezano za obezbeđivanje i zaštitu investicija.

Zemlje u kojima Ljiljana posluje uključuju Sjedinjene Američke Države, Maroko, Srbiju, Mongoliju, Kinu, Rusiju, Filipine, Meksiko, Kolumbiju, Panamu, Gvatemalu i Brazil.
Ljiljana poseduje urodjeno interesovanje za energetsko lečenje koje gaji i praktikuje kroz razna učenja kao i stečena znanja od različitih mastera, uključujući i njenog sadašnjeg poslovnog partnera Satya Eo Than.

Radila je osamdesetih godina u Kini i tada je posetila Tibet i upoznala se drevnom tibetanskom kulturom i medicinom. Ljiljana je u stalnom istraživanju tibetanskih učenja koja duboko prožimaju njen život i učenje.

Ljiljana živi na tri kontinenta, obišla je svet tokom studija, kao i tokom rada i govori nekoliko jezika. Rodjena je u Istočnoj Srbiji pored svete planine Rtanj, gde drevna dunavska kultura vibrira i živi. Odrasla je u Maroku gde je pohađala francuski licej pre nego što se preselola u Sjedinjene Američke Države gde je studirala Swarthmore College i Univerzitet Harvard.
Danas živi u Njujorku.

ru.gradmasterreikiacademy.com_sathya_eo_than_710

Sathya Eo` Than

Prosvetljeni Učitelj, član društva Drevnih čuvara znanja, naslednik Mikao Usuija i Satije Nanjokaria. Grandmaster Reiki učitelj. Čuvar tradicije materinskog Reiki sistema „Usui Reiki Fam Rei“. Tvorac Grandmaster Reiki Akademije u Evropi i Americi. Tvorac učenja Reiki Joge. Tvorac Terapije prošlih života – Prevazilaženje Tragične Karme.

On je jedinstven po tome što za razliku od mnogih „gurua“ koji na svojim seminarima uče lažnom entuzijazmu i objašnjavaju primitivne istine, uči ljude na svom ličnom primeru i obučava realnim, praktičnim tehnikama, koje im daju mogućnost da budu i ostanu mladi, zdravi, aktivni i žive srećno ovde i sada.

Satija smatra da kvalitetno obrazovanje podrazumeva indivdualni rad sa svakim studentom i uzima u obzir jedinstvene kvalitete svakog od nas, zato njemu nije potrebno da okuplja veliki broj ljudi kao svoju publiku. Krasi ga jedinstvena isceliteljska snaga. Sa svojim studentima komunicira na nivou njihovog „višeg ja“. Njega s pravom nazivaju Učiteljem 21-og veka. Satija uči svoje učenike da razmišljaju, a ne slepo slede tuđe algoritme, on stvara od njih Mastere, sposobne tvorce, a ne obične pripravnike.