O Akademiji

O Akademiji

Akademiju Fam Rei osnovala je Ljiljana Milosavljević 2016. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, kao firmu partnera Grandmaster Reiki Akademije. Nakon završene edukacije na Grandmaster Reiki Akademiji, Ljiljana postaje koordinator za područje SAD, Latinske Amerike, Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Fam Rei Academy, kao partner firma Grandmaster Reiki Akademije, daje vam mogućnost da učite drevno, istinsko učenje od čuvara znanja, Satje Eo`Thana putem on-line seminara ili na seminarima uživo, koje vode naši sertifikovani učitelji na vašem jeziku, kao i na Grandmaster klasovima u mestima moći.

Grandmaster Reiki Akademija osnovana je 2008 godine, od strane naslednika Mikao Usuija – Satje Nanjokaria i Satje Eo’Thana. Ceo koncept na kom počiva učenje Akademije rezultat je učenja starijeg Reiki društva – Usui Reiki Fam Rei, čuvara matičnog Reiki sistema.

Ono što Akademiju Fam Rei čini posebnom i autentičnom je njen cilj, da vam pruži mogućnost učenja autentičnog, pravog, drevnog znanja, direktno od Čuvara tradicije. U cilju vaše udobnosti a zahvaljujući prednostima internet komunikacije, bez obzira gde se vi nalazite, naše seminare pored seminara uživo, možete pohađati i on-line. Naša misija je da Fam Rei učenje učinimo što dostupnijim, predajemo Reiki i druge važne, praktične seminare on line u više od 160 zemalja.

Prednosti on-line seminara:

  1. Učenje od Grand Mastera-Čuvara Reiki tradicije možete dobiti bez da prevaljujete veliki put i izlažete se velikim finansijskim rashodima.
  2. U toku seminara uživo neke informacije na kraju možete i zaboraviti,ovako imate mogućnost da više puta slušate video zapise Grand Mastera.
  3. Preko Skajpa primate inicijaciju od Grand Mastera lično.
  4. Posle inicijacije možete pitati Grand Mastera sve šta želite I odmah dobiti odgovore u on-line režimu.
  5. Nakon završetka seminara dobijaćete video zapise svih on-line odgovora Grand Mastera na pitanja učesnika identičnih seminara.
  6. Imaćete mogućnost da vežbate sa sertifikovanim Učiteljima u Klubovima Akademije u Vašoj zemlji i gradu.

gradmasterreikiacademy.com_academy

Svake godine imate priliku da učestvujete u Grand Master klasama, organizovanim u velikim Mestima Moći, energije naše planete: Azgala – Srbija, Bosna i Hercegovina, Turska, Bugarska, Jukatala – Meksiko, Peru, Rumala – Egipat, Maroko, Shambala – Nepal, Chocolate hills – Filipini, Bali – Indonezija, tako da ne postoje nikakve prepreke da učite od Čuvara matičnog znanja lično.

Od 2015. godine 14-dnevni Grand Master Klas i 5-dnevni Master Klas, održavaju se u Rusiji – Moskva, Sankt – Peterburgu, Novosibirsku, Jekaterinburgu, Krimu, Kazahstanu – Almata, Astana i u Kirgistanu – jezero Isik-Kul.

U okviru Akademije, pored učenje materinskog dvokanalnog sistema Reiki Fam Rei možete ovladati i drugim učenjima: Drevnim Tibetanskim Svešteničkim Praksama, Mentalnom energijom, Kosmogonijom, Keltskom magijom- Drevne Druidske Prakse, Otvaranjem čakri, Praktikovanjem Tibetanske meditacije, Prevazilaženjem tragične karme, Razvijanjem astralnog vida, Povezivanjem sa Učiteljima i srodnim dušama, Jasnovidost….

Linija čuvara znanja tradicionalnog Usui Reiki Fam Rei (godine u kojima su čuvali tradiciju):

  • Mikao Usui (1912-1926)
  • Satja Nanjokari (1926-2008)
  • Eo`Than Satia (2008-do danas)

Cilj Fam Rei Akademije

Fam Rei Reiki Akademija u potpunosti prenosi znanje Satje Eo’ Thana, kroz njegovo učenje Grandmastera.

Dešava se da iskusni Majstori Reikija pa čak i Učitelji često prave greške. To ne znači da su oni loši ljudi ili loši Reikisti, već oni ne znaju i ne razumeju u potpunosti sve tačne i precizne uzročno-posledične veze koje praktikuju ili koje podučavaju kroz ovo drevno znanje.

Reiki je veoma sličan šahu. U njemu je sve logično, dosledno i u strogom skladu sa postojećim prirodnim zakonima. Reiki seansa je kao šahovska partija, zbog toga što sve što radite treba da bude veoma logično, uradjeno precizno korak po korak, u odnosu na bolesti i probleme sa kojima se suočavate. Ukoliko ste dobro pripremljeni i razumete pravila igre, onda ćete sigurno pobediti. Može se dogoditi da Vam je protivnik koji igra protiv Vas, potpuno nepoznat. Tada može doći do toga da u vama preovlada strah, jer ga ne poznajete i to vas može dovesti u situaciju da paralisani strahom ne znate šta tačno treba da uradite, tada ćete sigurno izgubiti. Ponekad je u Reikiju kao i u šahu veoma bitno vreme. Ponekad se “igra“ za ljudski život meri sekundama. Zbog toga, vi ste dužni da imate sposobnost i znanje za donošenje ispravnih i brzih odluka.

Postojali su Učitelj i njegov učenik. Onaj koji je stvorio „šahovsku partiju“ je sam Učitelj, on je Stvaralac. Učenik je samo trebao da sledi algoritme – pravila, koja je Učitelj napisao, jer bez njih nije imao sposobnost da radi samostalno. Zato je često govorio: „To je nemoguće, jer je moj učitelj tako rekao.“ Ali, on nikada nije mogao da objasni zašto.

Ako ste u stanju da se ponašate, rasuđujete i razmišljate kao u šahovskoj partiji, možete postati divan Reiki Master. Zadatak Fam Rei Akademije je da vam pomogne u tome.